Proces dat als je een huis te kopen in Spanje

Wij zijn verkoper van onroerend goed en zullen ons best doen om u te helpen de woning van uw dromen te vinden. Nadat we hebben met elkaar gemeen dat u wilt een bepaalde woning te kopen, als je een contract met de eigenaar moeten praten. Deze contracten zijn zeer eenvoudig, maar wij kunnen u helpen een advocaat Engels sprekende die u kunnen adviseren vinden.

Het is belangrijk dat de advocaat spreekt Spaans, omdat hij (of zij) is op zoek naar vermeldingen in die zin in het Kadaster. Kan een advocaat in Engeland contact op te nemen, maar de contactpersoon zal vragen om een Spaanse advocaat contact met u op om het werk voor hen te doen, anders zal uw account twee keer zo hoog te zijn, om het te reflecteren.

De verkoop van het onroerend goed

Als het goed is om te worden verkocht (dwz een vorige eigenaar van een nieuwe), de procedure is in overeenstemming met de huidige bepalingen van het Verdrag. Het bedrag van de storting, u moet betalen varieert van stad tot stad in Spanje. In Ibiza, is een aanbetaling van 10% meestal nodig *. Het pand is in het algemeen nog steeds te koop zijn voordat de aanbetaling is ontvangen. Dit kan leiden tot een aantal problemen, want meestal tijd om naar huis te gaan en dus de aanbetaling is ontvangen pas later nodig heeft.

Het is een goed idee om wat contant geld als u op zoek bent naar onroerend goed als een tijdelijke borg van € 3.000. In de regel, kan de verkoper een eigenschap die al op de markt wordt aangeboden lang genoeg om de betaling onmiddellijk te regelen accepteren.

Als de verkoper van het contract opzegt, moet de borg worden betaald en uitgegeven aan u door een overeengekomen vorm van betaling. Indien de koper (u) om af te treden, dan zult u uw inleg verliezen. Als u technische redenen verkoop niet kan maken (zoals het doorzoeken van het Kadaster of enquête, die kan leiden tot problemen die niet aan u zijn uitgelegd op voorhand), de verkoop kan nietig worden verklaard, en nemen contact met u betaalde borg terug zonder compensatie van elke feest.

Normaal gesproken, als de verkoper niet woonachtig in Spanje, moet je 5% van het bedrag van de bestelling betalen met de fiscale als de verkoper eerder geen belasting op meerwaarden heeft betaald. Dit zijn geen extra 5%; betekent gewoon dat u de verkoper, slechts 95% van de aanneemsom te betalen, en hij moet doen om de formulieren met de IRS te voltooien voor de overige 5% van zijn belasting netto-inkomsten uit beleggingen. Als dit klinkt ingewikkeld, dan maak je geen zorgen, uw advocaat zal u adviseren over al deze procedures.

Nieuwe particuliere eigendom

Als het pand is gebouwd, dan is uw contract zal worden met het bedrijf dat het gebouw gebouwd, stemde hij toe. We worden geconfronteerd met veel klanten en ze hebben allemaal iets andere omstandigheden als u een woning koopt. Deze voorwaarden kunnen enigszins variëren, aan de individuele behoeften van elke klant te voldoen. Wanneer u akkoord gaat met deze veranderingen, werd het contract opgesteld. Alle eigenaren van gebouwen, echter, verwachten te ontvangen van betalingen in overeenstemming met de volgende richtlijnen.

De eerste aanbetaling is vereist om een stuk grond te houden, terwijl de contracten worden opgesteld en 3000 - 5000 Euro. Deze niet-terugvorderbare aanbetaling houdt in dat de opdrachtnemer:

a) Neemt het land binnen de eerste twee weken van de markt.
b) Het pand prijs is vast en zal niet stijgen, moet de bouwer hun prijzen te verhogen. De waarde van dit voorschot wordt berekend op basis van de laatste betaling.

Normaal verwacht van de contractant dat de eerste 25% van de totale kosten van de eerste twee weken en nog eens 25% wordt binnen twee maanden. De derde betaling van 25% wordt meestal veroorzaakt wanneer de wanden klaar zijn en het dak klaar gebouwd. Daarom wordt de laatste betaling alleen betaald als de woning is afgewerkt. Alle klanten hebben verschillende betaling plannen, maar de meeste zijn heel flexibel.

Valutaschommelingen tussen klanten Engeland

Een potentieel probleem dat kan optreden met een contract dat grote bedragen valutaschommelingen en veranderingen in wisselkoersen voor klanten in Engeland omvat. Dit betekent dat hogere toekomstige betalingen tegen Sterling zijn, als tijdelijk kon worden verwacht (maar kan ook minder zijn). Echter, er zijn manieren om dit probleem uit de weg. Een mogelijkheid zou overdracht van middelen aan een rekening in euro (hetzij in Spanje of het Verenigd Koninkrijk) prompt, zodat uw geld is immuun voor valutaschommelingen. Een andere methode zou zijn om je £ / overdracht in euro's te reserveren bij de huidige wisselkoersen.

De eerste 3000-5000 euro borg moet worden betaald in contanten of per cheque in euro's. U kunt betalen met een cheque in pond sterling, hoewel dit een extra dag zou vereisen. Soms betaalt u met een creditcard kan worden gemaakt (dit kan worden gedaan door middel van een bankdeposito en vereist meestal een paar dagen van het werk te verwerken, hoewel sommige creditcardmaatschappijen niet zijn toegestaan). U kunt een reischeque te brengen, maar dan heb ik een van de banken die overweg kan met deze controles, te presenteren. Vergeet niet dat de banken zijn van maandag tot en met vrijdag en alleen open in de ochtend.

Huis te koop bij C & W team huizen Ibiza !!!

WhatsApp Support Besoin d'aide? WhatsApp
Call Support Besoin d'aide? Appeler maintenant?