Cala Bassa

Beschrijving

Een echte natuurlijke zwembad, dat wordt beschouwd als een van de mooiste stranden van het eiland te wijten aan de transparantie van haar wateren. De kwaliteit van het zand en groene bossen van de jeneverbes, dennen en tamarinde rondom het is dankzij hen dat die strand is dit artikel is gegund. Het bos heeft veel schaduwrijke plekken, waar je kunt terugtrekken en een dutje doen, terwijl de warmte is groter. Zeer aan te bevelen een boottocht van San Antonio is wat je leidt naar het strand.

Gratis parkeren en openbare toiletten en douches

De stad San Josep de sa Talaia besloten met landeigenaren in Cala Bassa een klein deel van het strand wordt omgezet in een openbaar park, dat ruimte zal bieden voor 500 voertuigen. Dit besluit is het illegaal parkeren, en eindigde regelen het verkeer, zodat iedereen kan genieten van de prachtige stranden van Cala Bassa. Het moet ook mogelijk zijn busverbindingen strand.

Daarnaast zijn openbare toiletten en douches gebouwd, niet alleen voor toeristen, maar ook voor iedereen die naar het strand gaat. Deze zullen worden gehouden en onderhouden door eigenaren van onroerend goed in de staat.

Het doel van deze actie is om de stranden aan die het mogelijk maakt gemakkelijker toegang tot hen te verbeteren en het welzijn van de bewoners en de bezoekers van de stad te promoten.

Commentaar:

De ongerepte strand van Cala Bassa heeft een lengte van 250 meter en is 35 meter breed en ligt op ongeveer 8 kilometer van Sant Josep. De subtiele, natuurlijke en glanzende gouden zandstrand is gericht op het noordoosten, zodat het beschermd is tegen de wind van de zomer. Omdat watertransparantie blijkt dat de bodem is bedekt met stenen en zeewier. Het is echter niet te diep en de beste start in het water enigszins neerwaarts.

De regering van de Balearen heeft de gemeente Sant Josep bekroond met vier blauwe vlaggen naar Cala Bassa en de stranden van Compte, Cala d'Hort en Ses Salines. Het werk dat door de autoriteiten en de dealers stranden gedragen worden door de dienst toerisme ervaren als zeer positief, en daarom trok uit de hoogste eer. De reden hiervoor is dat ze zorgen voor een schone en aantrekkelijke plaats voor alle bewoners en bezoekers van de stad aan de kust, zodat iedereen kan genieten van de stranden. Huis kopen Ibiza - klik hier !!!

Geïnteresseerd in het kopen van een huis? Uw onroerend goed team in Ibiza helpen u graag verder!

WhatsApp Support Besoin d'aide? WhatsApp
Call Support Besoin d'aide? Appeler maintenant?