Makelaars Ibiza - Uw agent in Ibiza

Welkom bij CW Group, uw makelaar op Ibiza met meer dan 18 jaar ervaring in de verkoop en verhuur van luxe onroerend goed. CW Group is een van de grootste particuliere vastgoedbedrijven op het eiland. Ons team van deskundigen zal u voorzien van professioneel en eerlijk advies als het gaat om het vinden van uw droomhuis op Ibiza. En als u een huis op Ibiza wilt verkopen, staan de makelaars van CW Group ook klaar om u te helpen uw huis tegen de beste prijs te verkopen.

Ibiza's populariteit als eerste of tweede woning blijft hoog omdat mensen niet alleen investeren in een woning, maar in hun levenskwaliteit. Mensen uit heel Europa worden verliefd op het op één na grootste eiland van de Balearen en meestal is het liefde op het eerste gezicht.

Velen spreken van een magisch moment wanneer zij voor het eerst in een villa met uitzicht op zee staan of worden uitgenodigd voor een diner op een finca op het platteland. De wens om een woning op Ibiza te kopen komt dan snel op. Om uw droom om in het zuiden te wonen te verwezenlijken, kunt u vertrouwen op een ervaren makelaar in Ibiza met uitgebreide kennis van het eiland.


De makelaar in Ibiza met vertrouwen

Misschien heeft u al een precies idee van uw toekomstige villa of appartement in de eerste lijn van de zee, de idyllische finca op het platteland, de moderne designvilla op de golfbaan of chique stadswoning in de oude binnenstad van Ibiza. Onze vastgoedportefeuille is uitgebreid en van een hoog niveau. Ook als u een vakantiehuis of een appartement wilt huren, bent u bij CW Groep aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod van huurwoningen over het hele eiland en zullen u woningen laten zien die passen bij uw ideeën en wensen.

Uw Nederlandse makelaar Sharon de Jong

Het kopen of verkopen van onroerend goed op Ibiza is een kwestie van vertrouwen. Daarom zorgen de experts van CW Group voor u vanaf het eerste contact tot aan de sleuteloverdracht - en verder, als u dat wenst. Wilt u met eigen ogen zien hoe wij werken en wat onze uitgebreide service inhoudt? Wij zouden dat graag doen. Kom voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek naar ons kantoor in Jesus, vlakbij onze notaris Javier Cuevas Pereda. Wij hebben met succes meer dan 200 verkopen in 3 jaar afgerond met vele bekende en beroemde mensen uit Nederland.

Resultaten spreken luider dan woorden

WhatsApp Support Besoin d'aide? WhatsApp
Call Support Besoin d'aide? Appeler maintenant?