Het afsluiten van een hypotheek voor uw woning

Als je een hypotheek neemt om de aankoop van een woning in Spanje te ondersteunen, dan heb je twee opties:

  1. Neem een nieuwe hypotheek in Engeland of verhoging van de hypotheek op uw huis in Engeland.
  2. Neem een nieuwe hypotheek bij een bank in Spanje op uw nieuwe woning.

Record hypotheek op een onroerend goed in Engeland

Wij raden deze optie voor het eerst, omdat het zeker goedkoper zal zijn in termen van het hanteren van lasten, zelfs als de rente in Spanje op die in de afgelopen jaren in Engeland een beetje lager zijn mislukt. Een ander voordeel is dat je al de nodige afspraken hebben gemaakt voordat hij naar Spanje, zodat je al weet dat u financieel beschermd wanneer je aankomt in Spanje.

Een Spaanse hypotheek

Hypotheken uitgegeven door Spaanse banken voor niet-ingezetenen voor een periode van 5 tot 25 jaar. Als je in Spanje woont, kunt u worden uitgegeven een hypotheek dan 30 jaar.

Normaal kan een hypotheek tot 70% van de waarde van de eigenschap, hoewel hypotheken van 50% tot 60% zijn ook normaal. Als u kiest voor een hypotheek van 50%, in verband met de aankoop van het onroerend goed kosten worden afgetrokken van het bedrag van de hypotheek. In sommige speciale gevallen kan het mogelijk zijn om een lening van maximaal 80%, die dan echter geassocieerd met een ongewoon hoge rente krijgen.

Een hypotheek moet volledig zijn afgelost zodra de aanvrager is 75 jaar oud. Als u al 64 jaar oud moet zijn, zal u alleen een maximum van een 10-jarige hypotheek te geven.

Met ingang van januari 2008, de typische rente op een hypotheek in Spanje ligt tussen de 5.5% en 5.8%, afhankelijk van het type van de lening.

Vereiste documenten

Bij de beoordeling van de aanpak, zal de bank wilt uw laatste drie loonstroken (uw laatste P60 kan ook nuttig zijn) te zien. Als u zelfstandige bent, wordt een inzicht in de laatste drie jaar van uw rekeningen en een officiële fiscaal attest nodig.

Als u kopieën van uw bankafschriften kan brengen voor de afgelopen zes maanden, en / of een brief van uw bank Engeland, zou het ook nuttig zijn. De exacte lijst van de vereiste documenten zal afhangen van individuele omstandigheden, maar we zouden graag in staat zijn om te adviseren u individueel voorafgaand aan uw bezoek in Spanje.

Bij het aanvragen van een hypotheek, is het gezinsinkomen beoordeeld. Als u een werkende echtgenoot werken, zal de bank ook willen de loonstroken of accounts te zien.

In Spanje kunnen banken alleen hypotheek af te geven als je al in het bezit van uw huis. Voor een nieuw pand kan dit alleen worden gedaan nadat het huis is voltooid. Een nieuw pand zal waarschijnlijk maanden duren.

Het is echter nog steeds verwacht van u dat u het maken van betalingen van maximaal 75% van de waarde van onroerend goed in verschillende stadia van voltooiing.

Om dit probleem op te lossen, zal de bank je school een intentieverklaring presenteer deze naar uw eigen bank in Engeland of de bank, die hier in Spanje (zullen wij u helpen om een rekening te openen). De MoU moet voldoende zijn om een tijdelijke brug financiering van gefaseerde betalingen te plaatsen.

Als hypotheek minder dan 50%, dan kan het mogelijk zijn dat een grote definitieve voorschot voltooiing overeenkomstig teneinde de noodzaak van een overbruggingskrediet voorkomen onderhandelen met de klant.

Geschatte maandelijkse aflossingen op een hypotheek van 100.000 euro:

Rente Maandelijks. Aflossingen over een periode van 15 jaar Maandelijks. Aflossingen over een periode van 25 jaar
5.0% 790.79 Euro 584.59 Euro
5.5% 817.08 Euro 614.08 Euro
Setup kosten

U moet de kosten van het opzetten van een hypotheek (up kosten, kosten van de aanvraag, beoordeling, notaris, enz.) Tot ongeveer 3,5% van het bedrag van de hypotheek als de hypotheek is meer dan 50.000 euro, of ongeveer 5% indien de hypotheek te schatten is onder de € 40.000.

Wilt u Villa kopen? Uw C & W Vastgoed Ibiza team is blij om u te adviseren.

WhatsApp Support Besoin d'aide? WhatsApp
Call Support Besoin d'aide? Appeler maintenant?