Eivissa

De hoofdstad is gelegen in het centrum van Ibiza. In het fort, dat een werelderfgoed werd uitgeroepen, meanderen vele smalle straatjes en er zijn andere attracties, zoals een kasteel en een kathedraal in het. De bouw van deze fabriek werd in opdracht van Filips II van Spanje in orde, werd Eivissa een belangrijk strategisch punt in hun Verteidigungspolitik voor de Middellandse Zee. Het doel van dit fort was te vermijden of invasies en plunderingen te voorkomen door piraten. Hij was de ingenieur italienische Giovanni Battista Calvi dit ambitieuze project, namelijk de bouw van keerwanden gemaakt. Later is het geesteskind van James Paleazzo Fratin uitgebreid en toegepast. De bouw begon in 1554 en zou hebben geduurd voor 31 jaar tot het project is afgerond.

Vandaag de dag is de oorspronkelijke historische centrum van Dalt Vila een openlucht museum geworden. Nu is het een plek waar bezoekers alle sporen van deze volken, die op het eiland vestigden, met inbegrip van de Feniciërs, Carthagers, Romeinen en moslims tot de verovering van Catalonië in de 13e eeuw de belangrijkste toegangspoort tot het historische angehachsten binnen Ophaalbrug Portal Ses Taules of kan traceren Mercat Vell. Er zijn andere mooie deuren die toegang tot dit historische complex te geven, deze omvatten Portal Nou, dat is direct naast het Reina Sofia Park.

Binnen de vesting, er zijn andere attracties een bezoek waard: de kathedraal, de kerk van Santo Domingo, San Ciriaco kapel en het bisdom van de stad waarvan de kloostergang het hele jaar, dient als hoofdkwartier voor grote tentoonstellingen, concerten en culturele evenementen, ten slotte, is er het archeologisch museum waar u een indrukwekkende verzameling van voorwerpen en stukken die behoorde tot de oude bewoners kunnen vinden. De datering van de stukken, variërend van de prehistorie tot de middeleeuwse Islamitische
Vader er tekenen zijn overal, niet alleen bezoekers waar zij zich bevinden of waar je heen moet laten zien, maar ook informatie over de geschiedenis van de citadel en het prachtige kasteel, dat al snel een Parador hotel zal worden.

Zowel het Museum van Hedendaagse Kunst en de Puget Museum zijn beide in Dalt Vila, alsmede de interpretatieve centrum Yabisa Madina, dompelen de moderne visuele technologie te gebruiken in de geschiedenis van de stad bezoekers.

Gelegen in het historische Dalt Vila alomtegenwoordige geschiedenis en de charme van een levendige kosmopolitische stad samenkomen. Het leven vindt plaats in de pleinen (Plaza de la Vila, Plaza de Sacarosa) of op de straat van de Heilige Maagd, die de multiculturele charme van de stad vertegenwoordigt. Omdat er veel ambachtelijke winkels, galeries, hotels en restaurants mensen wereldwijd.

Elk jaar, het tweede weekend van mei, is er iets te vieren in Dalt Vila: dan viert de vertegenwoordiger van de instelling en de bewoners dat de stad werd uitgeroepen tot werelderfgoed. De vesting dit weekend in een middeleeuwse jaarmarkt in het spel van de mensen, kunstenaars, muzikanten en banketbakkers worden geproduceerd en zet je vaardigheden op de proef. Daarnaast zijn er een spectaculair uitzicht op de kust en de haven. De drie-daagse festival, gratis, voor iedereen te komen en vervolgens elk jaar verzamelen ongeveer 100.000 mensen in dit festival.

Afgezien van de prachtige vesting, er zijn andere interessante plaatsen een bezoek waard, evenals de necropolis van Puig des Molins. Deze plek geserveerd voor meer dan duizend jaar als een begraafplaats en vandaag met zijn 3.500 ondergrondse graven en oude irrigatiesysteem, bekend als "Portals Feixa", werd de site uitgeroepen tot een monument van de regering van het eiland.

Eivissa City biedt een breed scala aan diensten voor reizigers en bewoners. Deze omvatten ziekenhuizen, apotheken, banken, consulaten van de Europese landen en de winkelcentra als Barrio de la Marina, Park Plaza, de Paseo de Vara de Rey, Avenida de Espanya, Bartolomé Roselló Street en Avenue van Isidora Macabich.In de laatste, zijn er diverse bus stopt en taxistandplaatsen waar bezoekers kunnen reizen naar plaatsen op het eiland verschiednene.

De Barrio de la Marina is een wijk die is gegroeid rond de haven en waar veel schepen en Frachtschiff creëren of vertrekken terug naar / van Denia, Valencia of Barcelona. Dit gebied is erg populair bij mensen die graag winkelen of gewoon willen hun vrije tijd te genieten. Veel winkels en uitgaansgelegenheden zijn te vinden in de jachthaven van de stad gelegen in de Marina Botafoch. De uitbreiding base Botafoc cruise biedt een prachtig uitzicht op de Dalt Vila, niet gegeven voor gratis naar een van de meest populaire plaatsen voor wandelingen.

Verspreid langs de kust, zijn er verschillende stranden zoals Talamanca en Platja d'en Bossa, waar bezoekers allerlei watersporten kunt oefenen. Een ander strand, namelijk Ses Figueretes is direct toegankelijk vanuit het centrum van de stad. Huis kopen Ibiza - klik hier !!!

Geïnteresseerd in het kopen van een huis? Uw onroerend goed team in Ibiza helpen u graag verder!

WhatsApp Support Besoin d'aide? WhatsApp
Call Support Besoin d'aide? Appeler maintenant?