Stranden in Ibiza

Strände von Ibiza

De aard van Ibiza is de belangrijkste attractie van het eiland. Met een oppervlakte van 572 vierkante kilometer, Ibiza heeft stranden met 270 km in lengte, die op elk moment van het jaar kan worden genoten. Als gevolg van de Klimaverháltnissen fantastischen en 2948 uur zon per jaar Ibiza is een van de meest populaire plaatsen in Spanje. Vanuit de hele wereld, mensen komen hier om onroerend goed te kopen of bouwen van uw droomhuis.

Met meer dan 18 mijl van het strand gebaad met natuurlijke zand, omgeven door helder water, Ibiza biedt vele mogelijkheden om te genieten van een verfrissende duik in de oceaan, op het strand liggen en het gebruik van een breed scala van diensten op verschillende plaatsen. Er magische baaien van Cala d'Hort, die kan worden gevonden in Vedra paradijselijk eiland. Een andere droom eiland met een unieke schoonheid die je moet bezoeken is Platges Compte, Pour des Lleó. In Platja d'en Bossa of Es Figueral zijn de mooiste stranden je je kunt voorstellen. De stranden van Ses Salinas en Es Cavallet worden beschermd, omdat deze stranden met duinen hebben een hoge ecologische waarde.

Ibiza Eivissa is in het Catalaans km² met een oppervlakte van 572, zodat het op twee na grootste eiland van de Balearen.

In de Middeleeuwen Ibiza verschuldigd de zoutmijnen van Ses Salines, gelegen in het zuidwesten van de luchthaven, een zekere mate van welvaart. Zout velden waren de gemeenschappelijke eigendom van de 19e eeuw ("Universida") en elke Ibiza werd gedwongen om bij te dragen aan het beheer van zout velden.

Binnen, in het bijzonder de schapenhouderij en de landbouw. Tot halverwege de jaren '60 tot de boeren van het eiland onafhankelijk geproduceerde voor eigen gebruik, en slechts een klein deel voor de export.

Het eiland werd voor het eerst ontdekt in het midden van de jaren '30 door de Britse toeristen. Maar de Spaanse Burgeroorlog en kort na de Tweede Wereldoorlog, het toerisme snel brak opnieuw. Hoewel kort na de oorlog kwam de eerste toeristen (en in de jaren 1960, veel uittreders en hippies) terug naar het eiland, maar het was pas in de jaren '70, het toerisme ontwikkeld weer goed.

Ibiza vandaag is een vakantiebestemming van de internationale jetset. Sinds de jaren '90, het eiland is ook een ontmoetingsplaats voor jong en jong van hart. In de pittoreske stad en het havengebied van de stad Ibiza zijn er vele restaurants en winkels, entertainment en het nachtleven van Ibiza, met nachtclubs en bars bekend.

Het team van Real Estate-Ibiza, u helpen uw droom te verwezenlijken. We hebben eigenschappen over het hele eiland komen van eenvoudig tot luxueus.

Al onze klanten hebben ons vandaag toevertrouwd zijn gelukkige eigenaar van uw droom object. Is er niet de onroerend goed team Ibiza.

Onze databank heeft ook iets voor jou. Indien gevonden, ons team van Ibiza onroerend goed als naast je. Hoe zal begeleiden vanaf het begin, dus je kunt er zeker van om een professionele en serieuze advies.

Wij bieden alleen perfect objecten, want we hebben de eerste om onaangename verrassingen te voorkomen gehouden.

Als u uw droom hebt gevonden door naar de volgende ronde. De advocaat van ons vertrouwen, het controleren van documenten over de geldigheid in het kadaster om het te doen voor je.

Als u geld nodig hebt - dit is geen probleem. Het team van Real Ibiza de nodige maatregelen nemen in de bank van ons vertrouwen met je mee.

Heeft u een woning en wilt huren. We zijn blij om over de organisatie voor u.

Bel ons vrijblijvend aan de eerste informatie onder 0034 951893130 of delen van het onroerend goed team van Ibiza via e-mail met uw wens. We zullen contact met u op. Huis kopen Ibiza - klik hier !!!

WhatsApp Support Besoin d'aide? WhatsApp
Call Support Besoin d'aide? Appeler maintenant?