San Carlos

Het gebied rond Sant Carles, staat bekend om zijn overvloed van amandel, vijgen en sint bomen en door de prachtige traditionele huizen, die kan worden gezien in alle delen payesas Casas. Hoewel klein, het heeft een gezellige bars en restaurants (zoals ca n'Aneta, waar u kunt Eivissa traditionele brandy is gemaakt van kruiden smaak). Het hart van de stad is de witte kerk dateert uit 1785, met een rechthoekige vorm en een eigenartiken Bell, die is verhuisd naar links heeft. Ook kunt u daar vinden en genieten van een kleine tuin met een traditionele goed en de overblijfselen van een Romeinse Olmuhle.

Sinds de jaren 1950, toen veel intellectuelen Sant Carles koos als zijn woonplaats, is er een intense culturele activiteit. In de zomer, elke zaterdag, en deels in de Nebensaison, bewoners en bezoekers kunnen een bezoek aan de kleine markt "Las Dalias" aan de rand van de stad en te genieten. Deze markt is veruit een van de meest traditionele en populaire plaatsen in de omgeving van Sant Carles. Er zijn allerlei ontdekken en te kopen: traditionele kleding, witte overhemden, Everyday, Kunsthandwerk It, wereldwijd of Jende nog steeds beïnvloed door de hippie-beweging.

Niet alleen is de markt maakt de stad zo aantrekkelijk, maar ook de vele mooie stranden in de buurt, die onder meer: Cala Llenya, Cala Mastella en Cala Nova. Huis kopen Ibiza - klik hier !!!

Geïnteresseerd in het kopen van een huis? Uw onroerend goed team in Ibiza helpen u graag verder!

WhatsApp Support Besoin d'aide? WhatsApp
Call Support Besoin d'aide? Appeler maintenant?