Cala Moli

Omgeven door dennenbossen en mediterrane vegetatie, kunt u genieten van dit prachtige kleine baai en de nabijgelegen kliffen met uitzicht op S'Espartar Island en de westkust van het eiland. Het is een rustige plek om een bad te nemen en te ontspannen.

Moli strand ligt op ongeveer 7 km van Sant Josep en 24 km van Ibiza. Het heeft een lengte van 75 en een breedte van 35 meter. Hij is ook één of op het westen weg en bestaat uit natuurlijk zand dikte. De omgeving van het strand is natuurlijk, echter, is in hun omgeving een woonwijk. Als je kijkt naar de zeebodem, die op jou valt dat die is samengesteld uit zand en grind en rotsen en plaatsvervangers in hun onderwater vegetatie. De zee zelf heeft een gemiddelde diepte en zachte disposities.

"Cala Moli - natuurlijke en duurzame"

De burgemeester van de Sant Josep de sa Talaia geprobeerd een angenehme, natuurlijke en perfectioneren van de strand gebruikers - bod ontvangen Ibiza Bay. Dit is slechts een van de doelstellingen van het programma - ik wil zijn "natuurlijke en duurzame Cala Moli" wordt bereikt. Gedurende het jaar, de stad Sant Josep een bijzondere ervaring in de ongerepte natuur van de baai van Ibiza is van plan een innovatief project op het eiland benen Besucher aanbod.

Op grond van dit idee, een "sociaal geweten is Day" behalten, waarin onder andere wordt de zeebodem schoongemaakt, zodat de gebruikers van de stranden van bewust hoe belangrijk het is om het milieu te sparen.

Wat is de installatie van een systeem van gezondheidszorg en insluiting van Cala Mali in de lijst van de blauwe vlaggen: De beslissing om alle stoelen op het strand, dat is gevallen, de gemeenteraad met de steun van andere maatregelen te verwijderen. Dit zal bijdragen aan het creëren van een natuurlijker beeld van de stranden en leveren van activiteiten de duurzame ontwikkeling in deze regio. De belangrijkste doelstellingen van Stadtradts zijn om een betere toegang tot de borden te plaatsen, schoonmaken stranden en de zeebodem, het controleren van de ontwikkeling van stedelijke planning op dit gebied, het aanbieden van diensten en zorgen voor hun veiligheid. Huis kopen Ibiza - klik hier !!!

Geïnteresseerd in het kopen van een huis? Uw onroerend goed team in Ibiza helpen u graag verder!

WhatsApp Support Besoin d'aide? WhatsApp
Call Support Besoin d'aide? Appeler maintenant?