San José

Ten koste van het volk, dat zich uitstrekt over 80 km, levert belangrijke toeristische centra evenals enkele van de mooiste baaien van de Pitiusas, zoals Cavallet, Ses Salines, Cala Jondal, Cala d'Hort, Cala Carbo, Cala Vedella, Cala Tarida en Platges de Comte op. Bovendien, het is ook de thuisbasis van afgelegen vissersdorpjes dat Xarco Porroig, Sa Caleta en Cala Cala Corral Llentrisca waren geteld en hielden hun traditionele sfeer.

De kust is vol kliffen en eilandjes Vedra, is Vedranell, Conillera S'Espartar, s'Illa des Bosc en Ses Bledes bijten vooral in de ogen als je kijkt naar hen uit de aarde. Het landschap is prachtig, vooral de twee beschermde gebieden van Ses Salines natuurpark en Natuurreservaat van Es Vedra, is Vedranell en eilandjes Poniente (eilandjes), waar u de natuur op zijn best kan vinden.

In Sant Josep de sa Talaia kunnen bezoekers interessante routes die door de woestijn, waar u ook kunt zien verdedigingstorens in een magisch kader voor actie. Dit zou onder meer piraten toren in de Platges de Comte, of Carregador toren kan worden gezien in de Ses Salines de buurt.

Het dorpscentrum ligt Sa Talaia, de hoogste boslandschap van het eiland, dat is 475 meter is er high.From, kunt u genieten van een van de mooiste uitzichten op het eiland. Sant Josep om nog meer te bieden heeft. Bijvoorbeeld, kunt u ook een bezoek aan belangrijke archeologische sites zoals de Fenicische nederzetting van Sa Caleta (VII voor Christus), die werd opgericht door de eerste kolonisten van het eiland, dat later een World Heritage Site verklaard. Ook de moeite waard een bezoek aan de Punische-Romeinse nederzetting, namelijk de Ses Países van Cala d'Hort, gelegen in Sant Josep. Huis kopen Ibiza - klik hier !!!

Geïnteresseerd in het kopen van een huis? Uw onroerend goed team in Ibiza helpen u graag verder!

WhatsApp Support Besoin d'aide? WhatsApp
Call Support Besoin d'aide? Appeler maintenant?