Huis kopen Benirras

Huis kopen Benirras, hier vindt u een grote lijst van luxe villa's en huizen te koop in Benirras !!!

Koop een huis met 2 slaapkamers in Ibiza op een bosperceel van 85.000 m² bij Benirras
Benirras CW-D-IR-105
Koop een huis met 2 slaapkamers in Ibiza op een bosperceel van 85.000 m² bij Benirras
Benirras CW-D-IR-105
Koop een huis met 2 slaapkamers in Ibiza op een bosperceel van 85.000 m² bij Benirras € 1.050.000,00
  • 2+1
  • 1+1
  • 60000 m²

Benirras Villas - Een luxueuze levensstijl

Ervaar de mediterrane levensstijl met een villa in Benirras. Dit pittoreske dorpje biedt een prachtig uitzicht op de zee en de bergen, met een rustige sfeer. Geniet van de zonovergoten stranden, verken de levendige markten en ontspan in uw eigen privé paradijs. Huis kopen Benirras zijn er in verschillende stijlen en maten. Van moderne, hedendaagse ontwerpen tot traditionele, rustieke huisjes, er is voor elk wat wils. Elke villa is ontworpen om het ultieme in luxe en comfort te bieden, met ruime woonruimtes en privé terrassen.

Het bezitten van een villa in Benirras is een droom die uitkomt. Met zijn prachtige landschap en relaxte sfeer is het de perfecte plek om te ontspannen en van het leven te genieten. Het gebied biedt een verscheidenheid aan activiteiten, waaronder zeilen, vissen en paardrijden. Huis kopen Benirras biedt een unieke kans om een stukje paradijs te bezitten. Met zijn prachtige uitzichten en rustige sfeer is het de perfecte plek om naar huis te gaan. Investeer in een villa en begin de droom te leven in Benirras.

Huisjes kopen Benirras bieden ongeëvenaarde luxe. Van moderne, hedendaagse ontwerpen tot traditionele, rustieke huisjes, er is voor elk wat wils. Elke villa is ontworpen om het ultieme in comfort en luxe te bieden, met ruime woonruimtes en privéterrassen. Het gebied is goed verbonden, met gemakkelijke toegang tot de rest van het eiland. Met zijn prachtige landschap en relaxte sfeer is het de perfecte plek om te investeren in een villa en de droom te beleven in Benirras.

Een huis kopen Ibiza !!!

WhatsApp Support Besoin d'aide? WhatsApp
Call Support Besoin d'aide? Appeler maintenant?