Waar is Ibiza?

Ibiza is een Spaans eiland voor de kust van Spanje en is het midden tussen het vasteland en het meer massieve eiland Mallorca, en ligt binnen de Balearen. Omdat het in het Middellandse Zeegebied ligt, heeft het het hele jaar door een warm klimaat, waardoor het een uitstekende bestemming is voor jachtclubs, luxe feesten en luxe villa's.

Jacht en zeilclub

In Sant Antoni de Portmany op Ibiza vindt u de Ibiza Yacht Club, de thuisbasis van hoge klasse en verfijning in het hart van de feeststad. Met luxe klanten van over de hele wereld worden de jachtfeesten hier door niemand overtroffen. Deze jachtclub en vele andere eersteklas jachtclubs zijn er voor degenen die van zeilen houden en een jacht bezitten of er binnenkort een zullen bezitten. overweegt u een jacht te kopen en heeft u er nog geen? Ga je gang en huur er een voor een dag om je luxe evenement te organiseren en kijk waar het allemaal om draait bij zeilen.

Villa's te koop

Huis kopen Ibiza is een hot ticket-item, aangezien het eiland in een ongelooflijk tempo groeit. Hun villas zijn geschikt voor royalty's, met uitzicht op de oceaan en een open plattegrondarchitectuur. Veel van deze villa's hebben wijngaarden, binnenplaatsen, waterarmaturen en fonteinen. Stelt u zich eens voor dat u nipt van de beste Spaanse wijnen die u in uw eigen persoonlijke grot hebt gekocht voordat u op uw eigen privéjacht de zonsondergang tegemoet vaart. Dat is de droom die we allemaal kunnen delen met een levensstijl van de rijken en beroemdheden.

Luxe stranden

Ibiza heeft de beste stranden ter wereld, met een fantastisch klimaat dat perfect is om het hele jaar door te zeilen of te zwemmen.

Benirras strand – Aan de noordwestkust, dicht bij San Miguel, is het de ideale mix van de pure fysieke pracht van het gebied; een minimale, veilige, uitstekende witte kustlijn; en de afwezigheid van nieuwe ontwikkelingen die het tot een definitieve kustlijn van Ibiza maken.
Benirras

Ses Salines – Ongeveer 15 minuten buiten Ibiza-stad is het muziek- en feestleven non-stop dag en niet op dit strand. De dj's stoppen niet en met het hoge zoutgehalte van het water op dit strand is het een ideale plek om te dobberen en te zonnebaden in de zee.
Ses Salines

Talamanca – Dit strand ligt op slechts 1,6 km van Ibiza, dicht bij de cruiseschiphaven, en heeft een prachtige promenade met luxe restaurants vlak voor de kust.
Talamanca

Playa d'enBossa – Op slechts 10 minuten van Ibiza-stad, is dit zowel het grootste als populairste strand van het eiland, waar het Hard Rock Hotel Ibiza zich bevindt. Dit strand is de beste plek voor een dag vol spanning, maar ben niet van plan om hier aan het strand te ontspannen, want het zit altijd vol met feestgangers.
Playa-d-enBossa

Pou des Lleo – Ten noordoosten van Santa Eulalia is dit het strand om naar toe te gaan voor een dag van vredige gelukzaligheid en ontspanning. De belangrijkste attractie op dit strand is snorkelen en duiken in hun kristalheldere water.
Pou-des-Lleo

Investeer nu

Als je je afvraagt of je moet investeren in onroerend goed en villa's op Ibiza, dan is het antwoord ja, en je moet het nu doen. De markt is booming terwijl de populariteit van het eiland groeit. Uit recente volkstellingsrapporten blijkt dat het aantal inwoners van het eiland met 500 procent is toegenomen en dat aantal neemt alleen maar toe, waarbij mensen over de hele wereld zich aangetrokken voelen tot de luxe die dit mysterieuze eiland voor de kust van Spanje te bieden heeft. De vraag naar deze villa's zal in de loop van de tijd alleen maar toenemen, waardoor uw investering elke cent waard is en meer.

Nu weet je waar Ibiza is!!!!

WhatsApp Support Besoin d'aide? WhatsApp
Call Support Besoin d'aide? Appeler maintenant?