Tweede huis op ibiza

Als u wel eens aan het dagdromen bent over de aanschaf van een tweede huis op Ibiza, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen u namelijk op weg helpen naar realiteit door u eerst goed te informeren over de huizenmarkt op het eiland. Het gaat er net even iets anders aan toe dan thuis, en dan is het wel zo fijn om in uw eigen taal te kunnen spreken.

Het is niet voor niets dat het eiland een droom locatie wordt genoemd voor een tweede huis op Ibiza. De eindeloze hoeveelheid aan verschillende strandjes, baaitjes, en natuurlijk de gezellige mensen die er te vinden zijn. Maar boven alles is een tweede huis op Ibiza een slimme investering. Er is geen huizenmarkt zo stabiel als dat op het witte eiland.

Er zijn talloze mogelijkheden aan nieuwe ontwikkelingen, opknap projecten of instapklare woningen te vinden. Er zijn mensen die kiezen voor het hele jaar door wonen op Ibiza en er zijn genoeg mogelijkheden de oversteek met het hele gezin te maken maar grotendeels zien wij mensen kiezen voor een tweede huis op Ibiza. Er kan dan gekozen worden voor verhuur, wat een mooi business model kan vormen waarbij het huis voor zichzelf gaat betalen. Dat is natuurlijk de droom, maar zeker niet ondenkbaar. Neem gerust contact op met CW group om te zien welke mogelijkheden er voor u liggen op Ibiza.

Wonen op Ibiza Verzameld van: Motoluis