San Carlos - Het hippiedorp op Ibiza!

Wie houdt er niet van een vriendelijke en koele sfeer? Nou, iedereen heeft graag zulke mensen in de buurt waarmee je gemakkelijk kunt communiceren. De sfeer spreekt voor zich. En het is misschien verrassend voor je dat er eigenlijk een plek is waar je een ultieme gastvrije omgeving vindt en dat is San Carlos of Ibiza!

San Carlos - Het hippiedorp op Ibiza!
Verzamelde afbeeldingen: Ibiza Spotlight

Een van de beste dingen van deze plek is dat het interessant is om te bezoeken en even interessant om te weten! Dus laten we beginnen:

Waarom is San Carlos beroemd als Hippy Village?

San Carlos begon bekend te worden als Hippy Village toen in de jaren 60 veel langharige vrijgevochten mensen zich vestigden in het noorden van San Carlos.

En het leuke is dat ze nog steeds leven zoals hun voorouders in de jaren 60 en 70 leefden; met minimale voorzieningen van het leven. Voor hen is het een levensstijl die ze zelf hebben gekozen. Veel meer dan alleen een mode!

En de naam zelf; hippiedorp klinkt interessant, een plek die je echt moet verkennen. Toch?

Wat kun je ontdekken in San Carlos, Ibiza?

Hieronder heb ik een aantal van de vele verbazingwekkende dingen verzameld die je kunt ontdekken in San Carlos, Ibiza.

De hippiemarkt

Op Ibiza vind je zoveel hippiemarkten en San Carlos heeft de meest originele van allemaal. De kleurrijke kraampjes zien er esthetisch aantrekkelijk uit. Verkopers tonen hun kraampjes elke zaterdag. Bijzonder aan deze kraampjes is dat ze zijn gebouwd op met klimop begroeide terrassen of op binnenplaatsen. Iets unieks van gewone kraampjes!

Ook in de zomer vindt u deze kraampjes niet alleen op zaterdag, maar ook op meerdere dagen per week. En in de zomer komen er veel toeristen.

De hippiemarkt
Verzamelde afbeeldingen: Ibiza Spotlight

Bars en restaurants

De bars en restaurants van San Carlos zijn fantastisch om te bezoeken. Benaderbare en coole mensen zijn de reden. De omgeving is daar zo cool en gastvrij. Je zult merken dat iedereen zo gastvrij en gemakkelijk is om mee te communiceren. De omgeving is daar gelukkig, het voelt alsof mensen daar altijd feesten houden. Daarnaast zijn de prijzen ook redelijk.

Dus nu weet je een plek waar je gemakkelijk nieuwe vrienden kunt maken!

Festivals vol plezier en gelach

Op 4 november wordt in San Carlos een festival gevierd ter ere van de patroonheilige, San Carlos.

Het festival heeft veel fascinerende evenementen, zoals een tentoonstelling van oude auto's, muziek en concerten met vaste dj's, voedselwedstrijden, kostuumteamwedstrijden en nog veel meer. Dat is een van de redenen waarom zoveel toeristen richting San Carlos, Ibiza gaan.

De wedstrijden hebben het grootste plezier, want degene die de wedstrijd verliest, wordt gestraft door hem wat lokale Ibiza-kruiden te geven. De hele wedstrijd is zo verfrissend en vol gelach.

Je kunt dus ook gratis lachtherapie krijgen in San Carlos, Ibiza!

Daarnaast is er een fotowedstrijd en een dansfeest. En zoveel traditionele spellen zoals de manilla en de tute. Sommige sporten zijn de Gymkhana Race en II Cross School Duathlon. Alles is het bekijken waard!

Het festival heeft ook iets voor kinderen. Er is daar een ongelooflijke magische prestatie van veel goochelaars. Het festival is dus het totaalpakket; heeft het een of het ander voor iedereen!

Prachtige stranden in de buurt van San Carlos

In San Carlos kun je genieten van het ultieme prachtige uitzicht op het strand in de buurt, er zijn zoveel stranden, waaronder:

Aguas Blancas
Dit strand is zo'n mooie en leuke plek om te bezoeken dat als je het een keer hebt bezocht, het je hele leven je favoriet zal zijn. Het gouden zand en de hoge kliffen zijn inderdaad nostalgisch!

Een must-visit voor elke strand-o-holic persoon!

Cala San Vicente
Het esthetische gevoel van dit strand is onverslaanbaar. De blauwe tinten van het zeewater zien eruit alsof iemand licht onder het zeewater zet. De charme wordt verdubbeld door de breedte, ook al zijn er zoveel toeristen, het gebied oogt nog steeds open en ruim.

Een strand heeft het potentieel om de geest te kalmeren en de ziel op te frissen!

Cala Llenya
Dit is een perfect strand voor gezinnen, omdat je in de buurt veel gefaciliteerde picknickplaatsen kunt vinden. Daarnaast is het water ondiep, zodat kinderen er ook kunnen genieten.

Cala Llenya heeft wit zand en pijnbomen, waardoor het strand verborgen en tegelijkertijd koel is!

De kerk in Ibiza-stijl

De kerk in San Carlos is een plek die je gezien moet hebben als je ooit naar Ibiza reist. De kerk is gemaakt in Ibiza-stijl. Het heeft een veranda met zuilen en een waterput. Kortom, de kerk werd gebouwd in de 18e eeuw, dus het heeft dat oude tintje, met een klok en een klokkentoren.

Het kerkgebouw als geheel is een ongelooflijke plek om minstens één keer in je leven te bezoeken.

De kerk in Ibiza-stijl
Verzamelde afbeeldingen: Ibiza Spotlight

Bar Anita en Ibizadrank

In San Carlos vind je zoveel bars en restaurants die kwaliteitsvoedsel aanbieden tegen goedkope prijzen, maar er is een bar die het meest bekend is in San Carlos; Bar Anita. De plaats is zo ontworpen dat de geschiedenis van hippies wordt weergegeven en het hele verhaal over hoe ze in het noorden van San Carlos zijn gaan wonen. De stoelen en tafels van de bar zijn buiten aan de weg bevestigd.

In San Carlos vind je zoveel bars en restaurants die kwaliteitsvoedsel aanbieden tegen goedkope prijzen, maar er is een bar die het meest bekend is in San Carlos; Bar Anita. De plaats is zo ontworpen dat de geschiedenis van hippies wordt weergegeven en het hele verhaal over hoe ze in het noorden van San Carlos zijn gaan wonen. De stoelen en tafels van de bar zijn buiten aan de weg bevestigd.

Bar Anita en Ibizadrank
Verzamelde afbeeldingen: Ibiza Spotlight

De afronding!

Ibiza als geheel is ongetwijfeld een prachtige plek om te bezoeken met zoveel bewonderenswaardige plekken om te verkennen. San Carlos is ook een van hen - een plaats die een bezoek waard is als je de drukte van het stadsleven wilt verlaten en wat rustige en kalme tijd wilt hebben om je op te frissen!

Bent u ook van plan om naar Ibiza te reizen? Zo ja, laat CW Group u helpen bij het vinden van de meest geschikte Huis kopen Ibiza. We hebben ook een grote collectie villas, appartement, luxe villa's, landop de beste locatie. Neem nu contact met onsop, we helpen u graag!

WhatsApp Support Besoin d'aide? WhatsApp
Call Support Besoin d'aide? Appeler maintenant?