Ibiza villa's te koop bij CW Group

Ibiza wordt steeds meer een bestemming voor de luxe. Luxe is "in": de stad Ibiza wordt beschouwd als de meest leefbare van de Middellandse Zee, met de mooiste boetiekjes en verschillende sterrenrestaurants verspreid over het eiland. In de haven liggen miljoenen jachten aangemeerd en steeds meer "rich and beautiful" ontdekken de aantrekkelijkheid en veiligheid van Ibiza en vestigen zich hier een tweede thuis. Geen wonder dat de vraag naar luxe onroerend goed voortdurend toeneemt, ongeacht de economische situatie, en dat de echte schatten op de beste locaties steeds zeldzamer worden. De waarde van een villa op Ibiza als vastgoedbelegging kan niet worden overschat!

De Ibiza-villa als de meest waardevolle van alle eigendommen

Wat onderscheidt een villa eigenlijk van een huis? Een villa wordt noodzakelijkerwijs geassocieerd met luxe, want een woning die villa wordt genoemd is altijd uniek, groot en voornaam. Een woning van dit type is veel beter dan een huis in grootte, voorzieningen, comfort en meestal locatie. Het kan een vrijstaande, verfijnde eengezinswoning of meergezinswoning zijn aan zee, op het platteland, aan de rand van de stad of het dorp, of een herenhuis of zelfs een stadspaleis.

Luxe Ibiza villa te koop met zeezicht

De Huis kopen Ibiza aan zee met het bijbehorende uitzicht op zee - dit is waarschijnlijk het meest waardevolle van alle eigendommen op Ibiza. Maar ook de eigen villa aan de golfbaan van het eiland is gewild. De villa's op Ibiza zijn in de meeste gevallen van vrij recente bouw (en dus ook makkelijker te onderhouden dan bijvoorbeeld een oude finca).

De inrichting van de ruime kamers is van de beste, moderne en design, en alleen de hoogste kwaliteit materialen zijn geïnvesteerd in de constructie en inrichting. Het beste is hier gewoon goed genoeg! Zwembad en tuinen zijn vanzelfsprekend, veel villa's tellen een zeer groot perceel als hun eigendom. De wijk in villawijk is chique en stijlvol. Voor een villa op de Balearen moet je een bereik van minimaal zeven cijfers berekenen, vanaf een miljoen euro - wat nog steeds een koopje zou zijn - en meer.

Ibiza Villa's in de mooiste omgeving te koop

Vooral in het segment van luxe onroerend goed op Ibiza spelen Es Cubells en Vista Alegre een hoofdrol en bieden echte parels onder de villa's. We hebben exclusieve en prachtige eigendommen in de meest gewilde regio's: in het zuidwesten, bijvoorbeeld in Cala Jondal, Porroig, Vista Alegre, Es Cubellss, Cala Tarida, Cala Vadella, Cala Moli, Cala Salada, Cala Garcio. Evenals in de deels nog zeer ongerepte gebieden in het noordoosten bij voorkeur in en rond San Carlos, San Vicente, Cala Lenya of San Miguel.

Pittoreske Finca op Ibiza

Spectaculaire landgoederen bevinden zich ook aan de westkust zoals bij Cala Jondal, Cala Carbo, Cala Tarida, Cala Vadella en in het uiterste noorden bij San Mateo, San Juan, San Miguel en San Vicente en natuurlijk ook in de binnenland van het eiland b.v. in Poig den Vals, Santa Eulaia, Santa Gerdrudis of San Lorenzo.

Bijzonder waardevol zijn onze fantastische villa's in het meest exclusieve gebied in Can Rimbau, Cap Martinet, Sestanyol, Roca Lisa, Can Furnet of direct in het centrum van Ibiza zoals Jesus, Cas Mut, Molinos of Sarocca.

Alleen voor de hoogste eisen
Discreet, professioneel en afgestemd op de meest veeleisende eisen, wij maken uw droom van uw eigen villa op Ibiza waar. Neem een kijkje in onze portfolio: u vindt meer dan 500 villa's te koop, zonder uitzondering spectaculaire panden die ongeëvenaard zijn en net zo uniek en speciaal als hun kopers.

WhatsApp Support Besoin d'aide? WhatsApp
Call Support Besoin d'aide? Appeler maintenant?