Huizen kopen ibiza

Sinds de afgelopen jaren is er een vloed van mensen ontstaan die huizen kopen op Ibiza. Dit is een direct gevolg van alle onrust die er momenteel in de wereld plaatsvind. Een paradijselijk onderkomen is voor velen al langer een droom geweest maar nu wij hebben gezien wat de effecten kunnen zijn als onze vrijheid wordt afgenomen krijgen andere zaken prioriteit.

Zonder meer is het een grote stap om te beleggen in vastgoed in het buitenland maar huizen kopen op Ibiza is een van de veiligste investeringen die u kunt doen. De markt is stabiel en zelfs in de grootste crisis van de afgelopen decennia heeft Ibiza zich slechts gestabiliseerd maar de huizen markt is nooit ingestort zoals elders in de wereld te zien was. Zowel commercieel als fiscaal is huizen kopen op Ibiza interessant. De vraag is groter dan het aanbod momenteel.

Dat is niet direct een probleem voor een koper maar vergt wel een goede samenwerking tussen koper en agent die een korte lijn houden van nieuwe objecten en investeringsmogelijkheden. CW group is beschikbaar om een vertrouwde samenwerking aan te gaan. Neem gerust contact op met een van onze agenten om uw mogelijkheden te bespreken. Met een vertrouwde partner wordt huizen kopen op Ibiza een fijne ervaring.

Huizen kopen ibiza Verzameld van: De Zeen
WhatsApp Support Besoin d'aide? WhatsApp
Call Support Besoin d'aide? Appeler maintenant?