Onze fantastische eerstelijns huizen te koop op Ibiza.

De kustlijn van Ibiza is gewoon adembenemend en daarom is er veel vraag naar huizen aan de frontlinie. CW Huis Kopen Ibiza heeft een brede selectie van glamoureuze villa's aan zee met een ongeëvenaard uitzicht en directe toegang tot de zee of het strand.

Frontline huizen zijn de meest exclusieve en populaire huizen op het prachtige eiland Ibiza. De adembenemende uitzichten zijn een onweerstaanbaar argument om te investeren in een eerstelijns vastgoed. Onze selectie van eersteklas huizen varieert van villa's' tot penthouses en percelen. Vind uw eerstelijns droomhuis op uw favoriete deel van het eiland Ibiza en geniet dag na dag van het uitzicht op zee.

Of u nu een woning wilt kopen op een rustige plek zonder buren of op zoek bent naar een appartement aan het strand in een drukke omgeving, wij hebben een oplossing voor elke behoefte en droom. Onze eersteklas huizen zijn adembenemend!

Appartementen en penthouses in de frontlinie van de zee.

Misschien is je droom om een kleine maar toch luxe villa op het eiland te bezitten, een kleine oase waar je rust kunt vinden na een drukke week, of gewoon als vakantieverblijf. Onze appartementen en penthouses zijn in de eerste plaats het echte werk.
Onze fantastische eerstelijns huizen te koop op Ibiza

Wij bieden appartementen in prachtige gemeenschappen en kwaliteitsgebieden zoals Roca Lisa of Vista Alegre, Marina Botafoch, Talamanca of San Antonio en in vele andere populaire gebieden op het eiland Ibiza. Deze gemeenschappen of appartementen in een toeristische maar exclusieve buurt, bieden een perfect toevluchtsoord aan het strand met een prachtig uitzicht op zee om elke ochtend de drukte te vergeten. Daarnaast bieden de gemeenschappen vele andere voorzieningen, zoals zwembaden en gemeenschappelijke ruimtes.

Het meest aantrekkelijke kenmerk is echter de locatie, prachtige huizen aan het strand.

Villa's en huizen met uitzicht op zee

Als u op zoek bent naar rust, prachtig uitzicht op zee en een zeer exclusief huis op het eiland, dan zijn deze huizen iets voor u!

Stijlen en maten

Als het gaat om verschillende stijlen en maten huizen aan het strand op Ibiza, is er voor iedereen een oplossing, waar je ook naar op zoek bent.

Eerst en vooral variëren de penthouses en appartementen in grootte en voorzieningen - van modern tot exclusief en high-end. Maar ze hebben het belangrijkste gemeen: een onvergetelijk uitzicht op zee vanaf de frontlinie!

De voordelen van een woning direct aan zee gelegen:

  • Onbelemmerd uitzicht op zee
  • Voornamelijk een duidelijke privacy
  • Directe, vaak privé-toegang tot de zee
  • Hoge waarde stabiliteit door constante vraag
  • Sommige huizen met toegang tot het strand

Romantische strandhuisjes op Ibiza
Strandhuisjes zijn ook af en toe te koop op Ibiza. Deze gewilde huizen bieden directe toegang tot de populaire stranden en het kristalheldere water van de Middellandse Zee.

Vissershuizen aan zee
Historisch gezien hebben de Ibizenkos zich voornamelijk beziggehouden met visserij en landbouw. Pas met de komst van het toerisme werden andere beroepen belangrijk op Ibiza. Evenzo wonnen de kleine rustieke vissershuisjes steeds meer aan populariteit bij buitenlandse kopers. frontlinie en meestal ook de mogelijkheid om zijn boot of een eigen aanlegsteiger onder te brengen zijn aspecten die veel potentiële kopers aantrekken.

Kustbeschermingswet heeft grote impact
Op Ibiza, respectievelijk in Spanje, moet je nog steeds rekening houden met de kustlijn respectievelijk de kustbeschermingswet. Met de invoering van de Spaanse kustbeschermingswet "Ley de Costas", die de bescherming en het gebruik van de kustgebieden regelt, is het vooral voor kopers van een woning in de frontlinie van belang om hier ook rekening mee te houden, of te laten controleren. 3 beschermingszones bepalen de bruikbaarheid van het pand of de constructiemogelijkheden of betere beperkingen. Vanwege de complexiteit raden we aan om, voordat u een onroerend goed in de frontlinie van de zee koopt, een advocaat in te huren om het te controleren.

Raadpleeg altijd een advocaat voordat u een woning in de frontlinie koopt

Toegang tot zee gebruikelijk in huizen in het westen en noorden van Ibiza
In het noorden en oosten van het eiland hebben huizen in de frontlinie meestal gemakkelijke privétoegang tot de zee of toegang tot het strand, terwijl huizen in het westen en zuidwesten van Ibiza meestal hoger liggen en daarom minder directe toegang hebben tot de zee.

WhatsApp Support Besoin d'aide? WhatsApp
Call Support Besoin d'aide? Appeler maintenant?